Vores koncept

Meget mere end blot en systue og en lastbil

Vi er med dig hele vejen fra konstruktion til levering

Vi producerer kvalitetstøj! Men faktisk gør vi meget mere end det. Vi er med dig hele vejen fra konstruktion til levering. Uanset om du ønsker en NOOS-kollektion, der løbende produceres og leveres efter behov – eller en fuld konceptpakke, der omfatter alt fra graduering og valg af materialer til pakning og levering. Vores koncept er veldokumenteret – og bygger på mere end 80 års erfaring, tilpasset nutidens behov.

Step by step

Sådan producerer vi bæredygtigt tøj, der matcher dine krav

Step 1

Sammen løfter vi
dit design

Step 1

Sammen løfter vi
dit design

Med HRT TEXTILES som produktionspartner vælger du kvalitet. Du får samtidig en dedikeret og ærlig samarbejdspartner, der arbejder for at løfte dit design i mere end én forstand. Vi har dygtige fagfolk, der sidder klar med kreativ sparring, inspiration og teknisk assistance med alt fra valg af stof og materialer til råd om konstruktion, graduering og pasform. Vores sigte er at skabe kvalitetstøj, der holder i brug i mange sæsoner – dét er nemlig også bæredygtighed.

Step 2

Vi håndterer alle processer

Step 2

Vi håndterer alle processer

Det skal være let for dig at samarbejde med os. Vi tager os af alle processer og sørger for at holde dig opdateret og informeret hele vejen - fra udvikling til endelig levering på dit lager. Vores to europæiske fabrikker, der ligger i den vestlige del af Ukraine, er udstyret med moderne produktionsudstyr og dedikerede fagfolk, der passer på dit brand og dine produkter. På kontoret i Ikast sidder vores dygtige kundeteam klar til at hjælpe dig, så du med ro i maven kan lægge dit brand i vores hænder.

Step 3

Vi leverer, når du har brug for det

Step 3

Vi leverer, når du har brug for det

Levering til tiden er altafgørende i modebranchen og for dit brand. Med egne fabrikker i Europa får du fuld gennemsigtighed, stor fleksibilitet og få dages transport fra fabrik til dit lager. Vi er tætte på vores kunder og leverandører. Vi sætter os grundigt ind i dine ønsker, produkter og behov. Samtidig ved vi, at vi kun kan sikre en høj, ensartet kvalitet ved hele tiden at udvikle os og vores processer.

Step 4

Vi garanterer dine standarder

Step 4

Vi garanterer dine standarder

Tillid er godt – men dokumentation er bedre. Vi er certificeret efter GOTS og Oeko-Tex Standard 100 klasse 1 - og vi opfylder naturligvis kravene i REACH. Det sikrer, at dit tøj er produceret med omtanke for miljøet i hele produktets livscyklus og, at det ikke indeholder skadelige kemikalier.

Step 5

Vi passer på dit brand

Step 5

Vi passer på dit brand

At tænke og handle ansvarligt er en integreret del af vores måde at drive forretning på, og det tænkes ind i alt, hvad vi gør. Vi arbejder systematisk med ansvarlig produktions- og leverandørstyring – og vi igangsætter løbende nye initiativer, der skal forbedre vores processer og forholdene for alle vores medarbejdere. På den måde passer vi også rigtigt godt på dit brand i samfundsmæssig forstand.

Hanna Andersson’s experience with HRT has been great! Gitte and team in Denmark offer a high level of service and their strong communication skills make it very easy to work with them.
- KIM SARICH, Sr. Sourcing Director, Hanna Andersson llc.
"We are GOTS certified, REACH compliant & OEKO-TEX Class I certified"
HRT Textiles A/S