Om HRT Textiles

En ansvarlig virksomhed med mange års erfaring

HRT Textiles

Ansvarlig produktionspartner til ambitiøse modebrands, der vil have fuld gennemsigtighed og tryghed

Vi hjælper ambitiøse modebrands med at producere bæredygtigt tøj uden at gå på kompromis med design, funktionalitet og kvalitet. Vi producerer primært i forskellige jersey-kvaliteter og gerne til både babyer, børn, kvinder og mænd. Vores altoverskyggende mål er at passe på dit brand fra idé til hylde – og vi gør det med passion, høj faglighed og en grundlæggende omtanke for mennesker og miljø.

Internationale modebrands der vil gøre en forskel

Hos HRT TEXTILES har vi i årtier arbejdet med internationale modebrands til babyer, børn, kvinder og mænd. Fælles for dem alle er, at de ønsker at gøre en forskel – og at de stiller krav. De vælger os, fordi vi passer på deres brand, som var det vores eget. Vi gør det med ærlighed, viden og fuld gennemsigtighed. Dét, mener vi, er vejen frem. Og det gennemsyrer alt, hvad vi gør – fra vores valg af metervarer til levering af dine færdigproducerede styles.

Kvaliteten af dine styles skal være i orden. Og de skal leveres til tiden. Så simpelt er det. Hos os får du altid en løsning, som passer til dine behov. Både dig, der har brug for en fuld konceptpakke fra valg af materialer til levering. Og dig, der vil minimere overproduktion med en NOOS-kollektion.

Porduktionen

Vi kender hele vores værdikæde. Gør du?

Mode handler om passion og om at udvikle styles, dine kunder har lyst til at tage på. Men at skabe ansvarlig mode, der holder – og som giver mening – det kræver omhu. Har du styr på din værdikæde?

Hos HRT TEXTILES tager vi ansvar og passer på hele værdikæden. Fra syersken på vores systuer til de metervarer, der skal indgå i dine kollektioner. Og vi gør det med fuld gennemsigtighed og sporbarhed, så du kan gennemskue de forhold, dit tøj bliver produceret under.

Menneskene bag

Slip uroen. Med en ansvarlig produktions­partner

Bæredygtighed er en svær størrelse – særligt når vi snakker mode. Ingen kan blive 100% bæredygtige. Men, vi kan gøre meget ved at tage ansvar. Hos os er kvalitet og bæredygtighed tæt forbundet. Jo længere holdbarhed, desto bedre. Det er vores holdning.

Men, hvis du skal være tryg ved at overlade dit brand i vores hænder, har du brug for mere end vores ord. Derfor er begge vores europæiske fabrikker FAIR WEAR- og BSCI-auditerede. Det er din sikkerhed for, at vi lever op til strenge krav til forholdene på vores fabrikker. Det betyder også, at vi løbende bliver kontrolleret af en uvildig tredjepart.

Certifikater og dokumentation

Tekstilproduktion med holdning

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produktionsmetoder og udvælgelsen af materialer. De skal leve op til de krav, som både du og dine kunder stiller til et ambitiøst modebrand. Vi har vores egne fabrikker i Ukraine. Det giver os fuld kontrol over alle led i processen. Og dermed fuld gennemsigtighed til dig. Læs mere om, hvordan vi sikrer dine standarder her.

Lad os ta' en snak

Vi passer på dit brand

HRT TEXTILES er en danskejet produktionspartner med speciale i fremstilling af OEKO-TEX- og GOTS-certificeret kvalitetstøj primært i jersey-kvaliteter til baby, børne- og voksenbrands. Al produktion foregår på vores to egne FAIR WEAR- og BSCI-auditerede fabrikker i den vestlige del af Ukraine. Her beskæftiger vi mere end 300 dygtige medarbejdere. Vores dør er altid åben – og du er meget velkommen til at besøge os. Både i Danmark og Ukraine. Vil du vide mere? Så lad os ta’ en snak.

Plads til individualitet

Vi har en unik arbejdsplads med gode kolleger, der passer på hinanden. Her skal alle føle sig inkluderet, værdsatte og frie til at kunne være sig selv, når de er på arbejde. Vi omfavner alle og gør alt, hvad vi kan for at forhindre diskrimination uanset køn, seksuel orientering, religion, alder, handicap, nationalitet eller andre aspekter, som er med til at gøre os hver især
unikke.

"We are GOTS certified, REACH compliant & OEKO-TEX Class I certified"
HRT Textiles A/S