Samfundsansvar

Ansvarlighed
Samfundsansvar

Bidrag, der gør en forskel

Hos HRT TEXTILES arbejder vi målrettet med at udvikle vores virksomhed på en ansvarlig måde. For os er det afgørende, at vi bidrager positivt til det samfund, vi er en del af – ikke bare i de nærmiljøer, hvor vi er til stede – men også længere ude i verden, hvor vores involvering kan bidrage til at gøre en forskel. Vi yder fast støtte til en række projekter, bl.a. økonomisk hjælp og tøjdonation til ukrainske børnehjem.

Tøj- og genbrugsprojekt

Fattige familier og skoler i Mali

Hvad gør vi med det tøj, der på grund af mindre fejl ikke kan sælges som 1. sortering? Hos HRT TEXTILES har vi forsøgt at løse udfordringen på en anderledes måde. Vi har indgået et strategisk samarbejde med NGO’en Mission Afrika. Vi sender tøjet til Mali, hvor Dooni-Dooni, en lokal NGO, sælger tøjet direkte videre via små shops til den lokale middelklasse. Projektet har til formål at skabe indtægter til udviklingsaktiviteter på en økonomisk, social og miljømæssig bæredygtig måde.

Mission Afrika og Dooni-Dooni sikrer, at overskuddet fra salget går ubeskåret til samfundsudvikling i Mali, hvor næsten 50 procent af befolkningen lever i fattigdom. Projektet har hovedfokus på uddannelse til børn og unge og til landsbyudvikling med særligt fokus på kvinder.

Vi passer på dit brand

Én af vores vigtigste opgaver som private label producent er at passe på vores kunders brands. Alle involverede kunder er derfor indforstået med, hvordan forretningsmodellen ser ud – og de bakker 100 procent op om projektet.
"We are GOTS certified, REACH compliant & OEKO-TEX Class I certified"
HRT Textiles A/S